Jump to content

NOUL ALFA ROMEO STELVIO


Tipu Ryan Florin
 Share

Recommended Posts

Cea mai noua creatie Alfa Romeo a debutat la Salonul Auto de la Los Angeles, in versiunea Quadrifoglio. Stelvio este primul SUV din istoria de peste 100 de ani a brandului italian. Ales pentru a devenit o referinta in segment, noul model inglobeaza spiritul autentic Alfa Romeo si cele cinci ingrediente care stau la baza unuia dintre cele mai dorite branduri din lumea auto: design italian distinct, motoare inovatoare de ultima generatie, distributie impecabila a masei, solutii tehnice unice si un senzational raport putere/greutate.

161116_alfa_romeo_stelvio_quadrifoglio_01-1

Dezvoltat in prestigiosul centru tehnic Alfa Romeo din Modena, in inima “Culoarului Auto” al Italiei, noul SUV Stelvio va fi produs la recent modernizata uzina Cassino pe o linie de productie dedicata exclusiv celor mai noi modele Afla Romeo – inclusiv sperbei Giulia, care in 2015 a transpus brandul intr-o noua era gratie designului revolutionar, tehnologiei si caracterului sportiv. Aceleasi incrediente, adaptate unei noi clase de masini, se intorc acum prin SUV-ul Stelvio, care ofera aspectul pur sportiv Alfa Romeo, performanta de top si nivele de echipare tehnica si tehnologica fara egal in segmentul SUV-urilor mici premium.

Inclusiv numele noului SUV Alfa Romeo garanteaza o experienta spectaculoasa de condus care-i va uimi pana si pe cei mai experimentati si incercati soferi. Pasul Stelvio este cel mai inalt din Italia (al doilea in Europa), iar drumul de 20 km care il traverseaza serpuieste peste 75 de viraje si panorame superbe in timp ce urca rapid spre altitudinea de 2.758 de metri. De-a lungul anilor, campionii de ciclism si legende din lumea sportului cu motor au dus batalii aici, transformand acest traseu intr-o legenda a motorsportului. O fosta artera importanta de transport in vremuri de razboi, acest drum serpuit a devenit astazi o atractie turistica majora. Pentru a-l savura asa cum trebuie savurat, storcand fiecare picatura de placere dintr-o experienta unica – pe cont propriu sau alaturi de familie – exista un singur SUV capabil sa ofera combinatia unica dintre placerea condusului, stilul italian si versatilitate: acesta este Alfa Romeo Stelvio.

Design senzational Alfa Romeo si contururi imaculate

Alfa Romeo Stelvio este mixul perfect dintre istorie, viteza si frumusete; iar alchimia din spatele formelor sale magice este o parte integrala din istoria brandului, datand de acum un secol. Obtinerea acestui amestec, acum dar si in trecut, a necesitat un talent aparte pentru combinarea a trei ingrediente speciale ale designului Italia – proportii, simplitate si finisare impecabila. Aceste ingrediente oferite deja de Giulia – noua referinta a marcii Alfa Romeo si primul capitol din viitorul brandului – au fost atent prelucrate si adaptate pentru a se potrivi unui Sports Utility Vehicle.

sursa aici

alfa romeo.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...