Jump to content

Admisie/Evacuare/Detalii Audi A6


Iulian12
 Share

Recommended Posts

Salutare masinisti , sunt nou pe acest site , de asemenea nou in lumea de masini si tuning . As dori sa va cer sfaturile , opiniile si parerile in legatura cu mai multe lucruri , dar sa o luam cu inceputul. Ma tot bate gandul sa'mi montez o admisie  sport a.k.a cold air intake pe masina , aceea cu teava inox , filtru conic etc , dar nu vreau un kit universal , si nici nu gasesc sincer , de asemenea nu stiu diametrul de admisie al tevii/conectorului catre motor. As dori sa o fac undeva custom , sunt dispus sa dau umpic mai mult daca nu gasesc pe site-uri si daca imi ajuta masina , adica nu sa fie calitate proasta.
Detin un Audi A6 , motor 2.5 tdi , softat la 210 hp (asa l-am luat) si ma intereseaza cum se face aceasta chestie cu kitul de admisie , si daca afecteaza cumva turbina in principal , pentru ca acolo se duce aerul prima data , stiu ca trebuie un filtru sport bun daca folosesc admisia pentru un timp indelungat. Sunt din Constanta , este vreo sansa ca un tinichigiu sau cineva care lucreaza in domeniul de tobe sa-mi prelucreze asa ceva? Nu m-am interesat prea mult inainte sa va scriu , deci nu cunosc in oras un service pentru asa ceva .
Deasemenea , as dori sa montez si o evacuare sport , nu doresc sa anulez EGR-ul , sau catalizatorul si nici sa pun unul sport , ma gandeam doar la schimbarea tobei mici , racordurile si tobele mari (sunt 2 - 1 pe fiecare parte ) , adica sa se vada acel inox frumos , cu efect de crom , dar sa nu se auda chiar ca un tractor.
Multumesc daca ati citit pana aici si daca raspundeti acestui topic . 
Pace!

  • Imi place 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...