Jump to content
  • Bine ati venit pe FORUM-AUTO.INFO

    Pentru a vizualiza in intregime continutul din topicurile existente si pentru a participa la discutiile din cadrul forumului, trebuie sa te înregistrezi, acesta fiind un proces extrem de simplu si care necesită doar cateva informații minime. Asta o poti face chiar AICI

  • Publicitate

Iulian12

Admisie/Evacuare/Detalii Audi A6

Recommended Posts

Salutare masinisti , sunt nou pe acest site , de asemenea nou in lumea de masini si tuning . As dori sa va cer sfaturile , opiniile si parerile in legatura cu mai multe lucruri , dar sa o luam cu inceputul. Ma tot bate gandul sa'mi montez o admisie  sport a.k.a cold air intake pe masina , aceea cu teava inox , filtru conic etc , dar nu vreau un kit universal , si nici nu gasesc sincer , de asemenea nu stiu diametrul de admisie al tevii/conectorului catre motor. As dori sa o fac undeva custom , sunt dispus sa dau umpic mai mult daca nu gasesc pe site-uri si daca imi ajuta masina , adica nu sa fie calitate proasta.
Detin un Audi A6 , motor 2.5 tdi , softat la 210 hp (asa l-am luat) si ma intereseaza cum se face aceasta chestie cu kitul de admisie , si daca afecteaza cumva turbina in principal , pentru ca acolo se duce aerul prima data , stiu ca trebuie un filtru sport bun daca folosesc admisia pentru un timp indelungat. Sunt din Constanta , este vreo sansa ca un tinichigiu sau cineva care lucreaza in domeniul de tobe sa-mi prelucreze asa ceva? Nu m-am interesat prea mult inainte sa va scriu , deci nu cunosc in oras un service pentru asa ceva .
Deasemenea , as dori sa montez si o evacuare sport , nu doresc sa anulez EGR-ul , sau catalizatorul si nici sa pun unul sport , ma gandeam doar la schimbarea tobei mici , racordurile si tobele mari (sunt 2 - 1 pe fiecare parte ) , adica sa se vada acel inox frumos , cu efect de crom , dar sa nu se auda chiar ca un tractor.
Multumesc daca ati citit pana aici si daca raspundeti acestui topic . 
Pace!

  • Imi place 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Publicitate

×