Jump to content
  • Bine ati venit pe FORUM-AUTO.INFO

    Pentru a vizualiza in intregime continutul din topicurile existente si pentru a participa la discutiile din cadrul forumului, trebuie sa te înregistrezi, acesta fiind un proces extrem de simplu si care necesită doar cateva informații minime. Asta o poti face chiar AICI

  • Publicitate

Recommended Posts

Azi 28.01.2018, Forumul Auto este din nou on, datoria prietenului meu Adrian, administrator al acestui Forum, vreau sa ii multumesc in primul rand lui si as vrea sa va multumesc tuturor membrilor acestui Forum, va doresc La multi ani tuturor si anul 2018 sa va aduca numai bucuri, va asteptam pe Forum :)

15965801_1189636127781211_5927792112288278787_n.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noi sa fim sanatosi , Florine .
Nu sunt unicul care a pus umarul la ridicarea acestui forum , am fost  o echipa si cred ca toti meritam in egala masura aceleasi laude.
Doamne ajuta , sa fie bine , si sa avem printre noi cati mai multi pasionati de auto ( si nu numai - vezi sectiunile de diverisment , discutii, rulote , iesiri , etc......).
Principalul nostru scop este acela de a dezbate problemele legate de domeniul auto , dar in aceeasi masura vrem sa fie un loc unde sa se poata discuta sau unde sa se poata gasi informatii din domenii cat mai diverse. 

  • Apreciez 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Publicitate

×