Gabriel Sandu Pacala 5 Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 Vw sharan 1.9 tdi 4motion . Am o cutie de viteză manuală cu 6 trepte ,dar în viteza a 5 se aude un zgomot ( fluierat ) când nu o accelerez . 1 Quote Link to post Share on other sites
Forum Auto 57 Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 Salut, ai verificat uleiul sa fie la nivel ? Quote Link to post Share on other sites
Gabriel Sandu Pacala 5 Posted January 28, 2018 Author Report Share Posted January 28, 2018 Salut l-am şi schimbat pentru că mi-sa spus că este îmbătrânit 1 Quote Link to post Share on other sites
Forum Auto 57 Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 ai inlocuit cu acelasi model de ulei ? Quote Link to post Share on other sites
Gabriel Sandu Pacala 5 Posted January 28, 2018 Author Report Share Posted January 28, 2018 Da pentru că mi-au zis că cutia de viteze fiind 4motion îi trebuie un ulei special. 1 Quote Link to post Share on other sites
Adrian V. 215 Posted January 31, 2018 Report Share Posted January 31, 2018 Parerea mea este ca ai un sincron sau un pinion de la 5-a cu probleme . Ma gandesc chiar si la un rulment , care cand nu este in sarcina sa produca zgomot. Daca era din ulei trebuia sa faca zgomot in oricare dintre treptele de viteza . 1 Quote Link to post Share on other sites
Gabriel Sandu Pacala 5 Posted January 31, 2018 Author Report Share Posted January 31, 2018 Acelaşi lucru despre sincron mi-sa spus astăzi şi de mecanic faza este că doar ce am schimbat complet setul de ambreaj şi asta înseamnă să mai dau încă o dată cutia de viteze jos . 1 Quote Link to post Share on other sites
Adrian V. 215 Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 Din pacate este o cutie asezata transversal ,si nu se poate lucra la ea decat data jos de pe masina . Stiu ca este neplacut , dar nu ai alta solutie . Daca mergi cu ea asa risti sa se sparga acel sincron iar fragmente din el sa ajunga intre rotile dintate , ceea ce nu ar fi prea placut . Nici pentru tine , nici pentru cutie. 1 Quote Link to post Share on other sites
Gabriel Sandu Pacala 5 Posted February 1, 2018 Author Report Share Posted February 1, 2018 Mulţumesc frumos pentru sfat urmează o vizită inopinantă la mecanic. 1 Quote Link to post Share on other sites
Adrian V. 215 Posted March 4, 2018 Report Share Posted March 4, 2018 Salut Sandu , Sper ca ti-ai rezolvat problema . Sa ai drumuri bune si fara probleme in continuare nu de alta dar nu mai este mult pana incepe perioada de vacante , concedii , deplasari Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts