mihaelaa12 4 Posted February 9, 2018 Report Share Posted February 9, 2018 Daca ai drum pe la Iasi si vrei sa te bucuri de o masina de calitate, poti contacta cu incredere o firma de rent profesionala, precum autoboca. De la ei am luat noul VW Polo Automat la un pret super bun! Am fost multumita de starea masinii si nici agentii nu s-au lasat mai prejos! Poti inchiria masini la Iasi fara probleme de la ei! 1 Quote Link to post Share on other sites
Forum Auto 57 Posted February 9, 2018 Report Share Posted February 9, 2018 Buna Mihaela, Foarte utila informatia, pentru cei ce calatoresc cu avionul la Iasi si doresc o masina pentru a se deplasa prin oras, pot inchiria o masina la un pret foarte bun, nu ramane decat sa ma gandesc si eu cand voi merge sa vizitez orasul Iasi si cu siguranta voi inchiria o masina! Quote Link to post Share on other sites
mihaelaa12 4 Posted February 12, 2018 Author Report Share Posted February 12, 2018 Multumesc mult! Chiar ma bucur sa vad ca se initiaza un spirit de comunitate pe acest forum. La o comunicare cat mai frumoasa 1 Quote Link to post Share on other sites
Razvan Mihai Paraschiv 0 Posted February 17, 2018 Report Share Posted February 17, 2018 Serviciile de inchirieri auto sunt destul de dezvoltate in acel oras, cererea este de asemenea si ea destul de mare pe acest segment. Quote Link to post Share on other sites
mihaelaa12 4 Posted February 21, 2018 Author Report Share Posted February 21, 2018 Absolut! Insa asta este un lucru bun. Inseamna ca firmele vor fi motivate de competitie pentru a dezvolta servicii de inchirieri de calitate in Iasi. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts