Jump to content
  • Bine ati venit pe FORUM-AUTO.INFO

    Pentru a vizualiza in intregime continutul din topicurile existente si pentru a participa la discutiile din cadrul forumului, trebuie sa te înregistrezi, acesta fiind un proces extrem de simplu si care necesită doar cateva informații minime. Asta o poti face chiar AICI

  • Publicitate

Florin

Super mașinile jucătorilor de poker!

Recommended Posts

Se știe foarte bine că în industria de poker profesionist se pot câștiga foarte mulți bani. Așa că nu este de mirare că cei mai buni dintre cei mai buni sunt și proprietarii unor super mașini de lux, care ar întoarce privirea tuturor. Iată cine sunt jucătorii de poker faimoși, îndrăgostiți de lux și cai putere.

1024px-Yellow_Lamborghini_Gallardo.thumb.jpg.6a06af818a32e35e40b09482dae704e3.jpg

Vanessa Rousso – sau Lady Maverick așa cum mai este cunoscută în online – este o femeie îndrăgostită de poker, dar și de bolizii de lux. Vanessa este o jucătoare profesionistă de poker, cu o avere estimată la câteva milioane de dolari. Turneele live pe care le-a câștigat i-au dat posibilitatea să își achiziționeze mașinile mult visate. Lady Maverick conduce unul dintre cele 5000 de Lamborghini Gallardo din lume. L-a ales pe culoarea galbenă, însă se pare că s-a plictisit repede pentru că și-a cumpărat și un Bentley Continental GT – mașini extrem de puternice pentru o femeie, am zice noi.

Dan_Bilzerian_2013.thumb.jpg.f3597d7c86172b2f52e5d05cee014e9d.jpg

Dan Bilzerian este un nume asociat automat cu mașini de lux, petreceri extravagante, ceasuri exclusiviste și conturi de milioane de dolari. Jucătorul de poker este îndrăgostit până peste cap de mașini. În garajul lui, există modele impresionante de automobile la care alții doar visează. Deține un Mercedes Benz G63 AMG 6×6, Lamborghini Aventador Roadster, un Chevrolet Corvette ZR1, un model recondiționat special pentru el de Ferrari F430 Spyder, un Porsche Carrera GT.

Ferrari_F430_Spider_.thumb.jpg.a9e6190a939785c27a9a3fce8274b455.jpg

Și nu, acestea nu sunt toate! Dan mai are un Ferrari, un Mercedes-Benz G-Class realizat de Brabus, un AC Cobra și un Ford Mustang “Eleanor”, model făcut celebru în filmul “Gone în 60 seconds”.

Randy Lew a reușit să câștige în jur de 2.600.000 de dolari din turneele PokerStars, însă, spre deosebire de super mașinile pe care le afișează alți jucători de poker, Randy a ales să conducă un model Tesla. Se mândrește însă cu acest lucru, așa cum declară el însuși.

Tesla_Model_S_Indoors_trimmed.thumb.jpg.49c8e9195a082bcf7e36542e02e9ad2b.jpg

 

Sursa foto: Wikimedia

mai multe pe site-ul Turatii aici

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Publicitate

×