Jump to content
  • Bine ati venit pe FORUM-AUTO.INFO

    Pentru a vizualiza in intregime continutul din topicurile existente si pentru a participa la discutiile din cadrul forumului, trebuie sa te înregistrezi, acesta fiind un proces extrem de simplu si care necesită doar cateva informații minime. Asta o poti face chiar AICI

  • Publicitate

Sign in to follow this  

Recommended Posts

SsangYong deschide un dealer nou în cartierul Militari. Acesta este cel de-al doilea dealer al mărcii coreene în București. Noul dealer Ssangro Cars S.R.L. are showroom și unitate service specializată pentru vehiculele SsangYong și prepararea vehiculelor de competiții off-road.

Directorul operațional al Ssangro Cars S.R.L. este domnul Maurizio Bordon, fost concurent trei ani la rând în celebra competiție Dakar în calitate de pilot oficial al echipei SsangYong și partenerii săi.

Luna aceasta a fost inaugurat cel de-al șaptelea dealer al mărcii coreene SsangYong. Noua locație este situată pe fluxul de intrare dinspre autostrada București – Pitești, pe B-dul Iuliu Maniu nr. 181. Tot acolo se află și un service unde se pot efectua lucrări de revizii și reparații pentru autovehiculele SsangYong, indiferent de generație.

mai multe pe site-ul Turatii aici

SsangYong-Ssangro-Bucuresti-600x360.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Publicitate

×