Jump to content

Cum sa alegi firma de rent a car potrivita


 Share

Recommended Posts

Cum sa alegi firma de rent a car potrivita

Piața de rent a car în România a beneficiat de o creștere vizibilă, motiv pentru care numărul companiilor de închirieri auto a crescut de la câteva zeci, la câteva sute în ultimii ani.

Ce înseamnă asta pentru client?

– Ofertă variată

– Mai multe opțiuni din punct de vedere al claselor de mașini

– Mai multe locații / puncte de livrare din care puteți prelua mașina

La ce să fim atenți?

PREȚUL! Deși aceeași mașină o veți găsi la 10 companii diferite cu 10 prețuri diferite, tentația fiind să alegeți cea mai avantajoasă variantă din punct de vedere al prețului, asta nu înseamnă în cele mai multe cazuri că ați făcut cea mai bună afacere.

– Prețul de pe site, în cele mai multe situații, nu este prețul de care veți beneficia.

Orice companie are un program de lucru fix, ceea ce înseamnă că orice preluare sau predare a mașinii în afara orelor de program vine însoțită de o taxă.

– Combustibilul, nivelul de dotare al mașinii, culoarea nu se confirmă! Dacă pe site, în imaginile de prezentare ale unei mașini, deduceți că aceasta este echipată cu navigație, climatizare, pilot automat și motor “TSI” (benzină), nu este obligatoriu ca mașina pe care o veți primi să fie identică. GPS-ul, scaunul de copil, Wi-fi au câte un tarif pe zi aferent.

nu platiti niciodata toata suma de inchiriere in avans sau avansuri mai mari de 100 euro, decat daca cunoasteti foarte bine firma sau agentul ce gestioneaza rezervarea dvs

 
0*A7f4qnq5FisoHsNP.png

Servicii profesionale inchireri auto Timisoara

fiti sigur ca ati citit si ati inteles bine termenii si conditiile impuse de firma si cereti intotdeauna lamuriri telefonice suplimentare in caz ca exista neclaritati, in special referitor la garantia lasata pe perioada contactuala

nu va grabiti sa rezervati oferta cea mai ieftina — de multe ori poate ascunde costuri suplimentare legate de inchirierea in sine sau garantii exagerate, care o fac la final sa fie mai scumpa decat ofertele pe care le-ati crezut initial mai mari

documentati-va referitor la renumele firmei, de cand este pe piata, ce recenzii au scris alti clienti despre ea, care este programul de lucru, care este dimensiunea flotei si cat este de usor de gasit ca locatie

daca ati facut o rezervare on line, trebuie neaparat sa va fie confirmata de agentul firmei — pe mail sau telefonic; nu va bazati pe aplicatii web fara sa aveti o confirmare ferma asupra masinii/pretului/datei solicitate

Iată de ce anume trebuie să ții cont când vrei să închiriezi o mașină:

1. Numărul de pasageri care vor călători cu respectiva maşină de rent a car. În cazul în care în care călătoria este în doi, închiriezi o mașină mică, economică. Dacă călătoreşti cu familia ori prietenii, atunci îţi recomandăm o maşină mai spaţioasă, astfel te bucura atât de confortul acesteia.

Alege cele mai bune servicii de rent a car Timisoara — Expert Auto Rental.

2. Care este motivul călătoriei, perioada și localitatea? În traficul greoi din Bucureşti este recomandată o maşină mai mică, pentru a te putea strecura mai bine printre celelalte maşini, dar şi pentru o parcare cât mai rapidă. Dacă mergi la un eveniment important, îţi recomandăm să închiriaţi o maşină din clasa Premium, pentru a fi la înălţimea standardelor. Dacă faci o excursie la munte, îţi recomandăm cu mare încredere o maşină din clasa SUV, pentru a putea fi liniştit în ceea ce priveşte siguranţă deplasării într-o regiune cu drumuri mai greu accesibile unei maşini obişnuite.

 
0*qvt919l1NpEuYzaO.png

Gama de masini de inchiriat Timisoara

3. Itinerariul pe care îl vei parcurge. În funcție de numărul de kilometri pe care preconizezi că-i vei parcurge, poţi alege o maşină mai comodă, în condiţiile în care veţi parcurge o distanţă mai mare.

4. dacă nu cunoști traseul recomandat este să ceri companiei de rent a car și un GPS, pentru a ajunge cu siguranţă în locaţia dorită.

Trebuie sa ai in vedere mai multe lucruri pentru a fi convins ca firma de inchiriri auto la care te-ai oprit este cea mai buna alegere.

fiat-punto rent a car in Timisoara.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...