Jump to content
  • Bine ati venit pe FORUM-AUTO.INFO

    Pentru a vizualiza in intregime continutul din topicurile existente si pentru a participa la discutiile din cadrul forumului, trebuie sa te înregistrezi, acesta fiind un proces extrem de simplu si care necesită doar cateva informații minime. Asta o poti face chiar AICI

  • Publicitate

Mosu94

Problema ambreiaj nou Audi A5 Sportback

Recommended Posts

Salut. Am o problema. Detin un Audi A5 Sportback 2015. Am schimbat de curand intreg kitul de ambreiaj (cca. acum 2-3 saptamani) datorita faptului ca volanta era dusa (motorul tremura la pornirea de pe loc). Totul bine si frumos, am achitat suma de 3.600 RON, insa de 2 saptamani am observat ceva ciudat. Urcam o panta in viteza 3 la 2000 turatii. Cand am calcat mai tare pedala motorul s-a turat aproape instant pana la 3000 turatii insa fara ca viteza sa creasca corespunzator. Nu stiu ce sa zic daca/sau nu patineaza. Am facut maxim 2000 km cu masina de cand a fost schimbat. 

Mecanicul (un cunoscut) a spus ca nu stie ce are masina si ca, daca se constata va fiind o problema cu ambreiajul costurile suplimentare vor fi suportate de el. 

Rog daca cineva a mai patit/stie ce poate sa fie sa lase un raspuns. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Publicitate

×