Jump to content
  • Bine ati venit pe FORUM-AUTO.INFO

    Pentru a vizualiza in intregime continutul din topicurile existente si pentru a participa la discutiile din cadrul forumului, trebuie sa te înregistrezi, acesta fiind un proces extrem de simplu si care necesită doar cateva informații minime. Asta o poti face chiar AICI

  • Publicitate

Valică 21

Audi a4 b7 cod motor BRD

Recommended Posts

Salut Valică, bun venit alaturi de noi, parerea mea e ca radiatorul de caldura poate fii problema, cred ca e infundat, incearca sa vezi daca poti ajunge la el sa pui mana pe el, sa vezi daca se incalzeste!

:bun_venit:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Normal dupa ce se incalzeste motorul si deschide termostatul, furtunul ar trebuii sa fie cald, termostatul ce l-ai pus e nou ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca radiatorul de caldura din interior ( din bord ) este infundat si nu circula apa prin el , atunci furtunul care duce la el nu prea are cum sa se incalzeasca .
Scoate furtunele caloriferului ( tur-si retur) de la motor, si incearca sa sufli cu un furtun cu aer sub presiune .  Daca nu trece aerul ( adica radiatorul este infundat ) fa o solutie de apa cu otet 1:1 , toarn-o in radiatorul de caldura si lasa sa actioneze macar vreo ora. Dupa aia clateste cu apa curata si sufla din nou cu aer. 

  • Apreciez 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Publicitate

×