Jump to content
  • Bine ati venit pe FORUM-AUTO.INFO

    Pentru a vizualiza in intregime continutul din topicurile existente si pentru a participa la discutiile din cadrul forumului, trebuie sa te înregistrezi, acesta fiind un proces extrem de simplu si care necesită doar cateva informații minime. Asta o poti face chiar AICI

  • Publicitate

Sign in to follow this  
Tipu Ryan Florin

Probabil cea mai rara masina care circula pe strazile din Romania: Nissan Skyline R34 in patru usi

Recommended Posts

Se pot spune multe despre soferii din Romania, insa nu si ca acestia nu ar avea gusturi la masini. Ba dimpotriva: tot ce vezi pe-afara, gasesti si pe drumurile pline de gropi ale patriei noastre.

Uneori chiar si mai mult decat atat, dupa cum este cazul acestui Nissan Skyline R34 in patru usi. Lansat pe piata la sfarsitul anilor '90, sedanul de origine japoneza nu s-a vandut niciodata si in Europa insa, intr-un fel sau altul, un astfel de exemplar a ajuns de curand pe strazile orasului Alba Iulia.

Imaginile masinii de culoare argintie, cu volan pe partea dreapta, au fost publicate pe site-ul olandez Autogespot, acolo unde regasim si alte fotografii cu bolizii care circula pe drumurile pline de gropi ale Romaniei.

Revenind la acest Nissan Skyline R34 in patru usi, informatii oficiale cu privire la motorizarea ascunsa sub capota sedanului de origine japoneza nu exista de niciun fel, dar un benzinar aspirat in sase cilindri, de 2.5 litri si aproximativ 200 de cai putere, reprezinta una dintre numeroasele posibilitati.

Nissan Skyline R34 Sedan in Romania

Nissan Skyline R34 Sedan in Romania

 

Nissan Skyline R34 Sedan in Romania

Nissan Skyline R34 Sedan in Romania

Alte masini interesante - unele chiar mult mai tari, insa nu la fel de rare, care pot fi admirate pe strazile patriei noastre sunt Bentley Bentayga, Rolls-Royce Cullinan, plus o multime de AMG-uri, Porsche-uri si Lamborghini-uri.

Sursa foto Nissan Skyline R34 in patru usi: Autogespot

sursa aici

masina.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Publicitate

×